luni, 4 mai 2009

Era nevoie de un soc!

Era nevoie de un soc, insa nu trebuie sa traim din electrosocuri. Nu stiu insa, daca demiterea lui Rada si venirea lui Hizo va schimba in bine jocul echipei. E drept ca mereu am fost salvati de Viorel Hizo cand ne aflam in situatii critice, sa speram ca si de data asta o va face si vom fi salvati, iar echipa isi va indeplini obiectivul de a juca in cupele europene. Nu este nimic pierdut chiar daca baietii nu leaga doua victorii consecutive, avand un joc oscilant. Mai sunt 6 etape pana la finalul campionatului si nu trebuie sa se mai faca nici un pas gresit.
Marian Rada nu trebuie criticat pentru rezultatele nesatisfacatoare, ca antrenor este inca la inceput de drum si cu toate astea a reusit sa ,,reinvie" jocul echipei, dar din pacate in prea putine meciuri. Este un Rapid-ist adevarat si cu siguranta se va mai intoarce intr-o zi ca antrenor al Rapid-ului.
Viorel Hizo este un antrenor experimentat, stie ce trebuie sa faca cand o echipa este sub presiune; genul de persoana care nu permite prea multe jucatorilor, nu degeaba i se zice ,,Dulaul". Trebuie apreciat ca a acceptat sa vina la echipa intr-o situatie disperata, fiind constient ca daca nu va reusi sa duca Rapid-ul in cupele europene va fi demis.
Sa-i acordam sprijin, sa fim alaturi de echipa, sa nu clacam si sa-i sustinem pana la sfarsit.
Sa venim in numar cat mai mare miercuri, la meciul cu Otopeniul pentru ca fiecare meci de acuma inainte e decisiv pentru noi, pentru Rapid.
FORZA RAPID!