sâmbătă, 17 aprilie 2010

ORI MURITI PE TEREN, ORI ALERGATI PE SINA DE TREN !!! BATETI sTEAUA PENTRU SANDU NEAGU !!!


18 aprilie 2010, ora 20.00, stadion Giulesti, un meci de totul sau nimic!!!

Intotdeauna meciurile contra echipelor comuniste au avut, au si vor avea mereu ceva aparte; istoria mincinoasa si falsa ale acestor echipe ne fac sa strangem in piept o ura iesita din comun. Pentru noi, RAPID-istii umilinta prin care a trecut clubul nostru drag in perioada comunista nu o vom uita niciodata. Mereu vom dori razbunare, mereu vom dori ca jucatorii sa poarte in teren furia noastra, sa se daruiasca nu 100%, daca se poate 1000%. Suntem intr-o situatie disperata, o situatie critica. Meciul contra echipei din ghen(ce)a are o dubla importanta. Prima, se stie rivalitatea dusa la extrem, iar a doua ultima sansa de a putea spera la Europa League. Ca o concluzie, maine e meciul decisiv pentru noi in aceasta editie de campionat.

In timp ce scriam acest articol, am primit o veste soc, o veste care m-a facut sa ma opresc pentru moment din scris: cu o zi inaintea meciului contra echipei nascute prin decret comunist, ,,eroul de la Guadalajara" aflat in coma de 2 zile a plecat mult prea devreme dintre noi. Mult timp am crezut ca este doar o greseala, ca totusi mai exista sanse ca situatia sa se remedieze, dar articolele se inmulteau pe site-urile de sport si nu numai despre moartea unuia dintre idolii nostrii: Sandu Neagu, si atunci privind in gol, rememoram clipele cand inaintea fiecarui meci pe Giulesti il vedeam impreuna cu cei 2 copii ai sai nerabdator si dornic sa-i vada pe baieti jucand, dar constient ca nu se pot compara cu generatia lui, o generatie ce manca fotbalul pe paine, o generatie in care placerea de a juca fotbal nu se putea compara cu nimic. Despre Sandu Neagu se pot scrie 1000 de pagini si tot nu ar fi de ajuns, un om ce si-a dedicat toata viata unicei sale iubiri: RAPID! Giulestiul plange dupa tine, nea Sandu! Ne-ai parasit, dar stim ca undeva de sus ne privesti si vei fi alaturi de noi asa cum ai facut-o mereu.

Daca mai sus am scris ca meciul contra echipei din ghen(ce)a are o dubla importanta, dupa ce Sandu Neagu ne-a parasit, pot afirma ca inainte de toate trebuie ca RAPID-ul sa lupte, sa castige maine-seara pentru Sandu Neagu.
Nu exista fericire mai mare decat atunci cand bati echipa protejata de ceausescu. Din pacate, RAPID-ul nu a mai batut aceasta echipa in Giulesti, a facut-o in schimb pe Lia Manoliu si in ghen(ce)a. E timpul sa vina victoria si pe Giulesti.
Dar, maine-seara nu va exista nicio scuza. Maine-seara va exista o singura solutie: VICTORIA! Iar de undeva din ceruri, Sandu Neagu ne va privi si va canta alaturi de noi impreuna cu ceilalti RAPID-isti care ne-au parasit ducandu-se intr-o lume mai buna, caci noi RAPID-istii avem o galerie in ceruri si una pe pamant.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, SANDU NEAGU!