sâmbătă, 24 decembrie 2011

...si totusi, sperantele renasc?!...

Dupa un tur de campionat plus o prima etapa din retur in care parcursul echipei a oscilat simtitor, iata ca pauza competitionala de iarna ne prinde pe un loc meritat 3, la numai 3 puncte de lider si cu sperante ca putem realiza eventul. Numai ca "domnul" Copos, de fiecare data cand echipa merge bine si are sanse foarte mari de a castiga campionatul/cupa sau cum este in cazul de fata eventul, trebuie sa iasa la televizor si sa zica tot felul de lucruri ca sa destabilizeze echipa. Bai, "domnule" Copos, tu chiar nu vrei performanta? Si mai ziceai ca in iarna, o sa repari motoarele? Lasa-ne cu discutii de prost gust, iar daca nu mai faci fata, pleaca, Rapid-ul nu are nevoie de tine, tu ai nevoie de Rapid, ca sa nu traiesti in anonimat.
Revenind la parcursul echipei in acest sezon, in Cupele Europene din pacate nu am stat prea bine, o victorie si 5 infrangeri intr-o grupa relativ accesibila este mai mult decat rusinos, dar asta denota faptul ca nu putem face fata echipelor ce evolueaza in aceste competitii.
Avem deficitare mai multe posturi, cele mai fragile sunt in aparare (fundas central), dar si in atac, acolo unde Surdu, Sburlea sau Cassio nu au realizat mai nimic si nu putem sa ne bazam mereu, meci de meci pe veteranul Pancu...cat sa mai traga echipa dupa el?!
Ne asteapta 16 meciuri de foc in campionat, dar si cel putin 2 meciuri in Cupa Romaniei, meciuri de totul sau nimic, dar pana la inceperea returului trebuie ca echipa sa se intareasca cu 2-3 jucatori capabili sa acopere posturile deficitare.
Sa ne detasam de scandaluri, dar cu "domnul" Copos se pare ca nu avem liniste, nici macar atunci cand avem nevoie mare de ea; dar cu toate astea noi sa ne concentram sa incurajam echipa, asa cum am facut-o mereu, meci de meci, asa cum numai noi o putem face...caci din punct de vedere al galeriei, nu avem rivali in campionatul nostru.
Va doresc Craciun Fericit, un An Nou plin de realizari si mult mai bun decat cel care se va incheia peste cateva zile!
Pace sufleteasca si Sarbatori Fericite!