joi, 16 aprilie 2009

IMPOTENTI !

Impotenti! E cuvantul potrivit care defineste haosul general prin care trece echipa giulesteana. Impotente sunt si autoritatile asa zise "competente" care permit, si mai grav nu iau nicio masura asupra galeriei celor din groapa pentru afisarile in exces a mesajelor cu tenta rasista. E chiar penibila aceasta adunatura de nesimtiti, de imbecili, care nu face altceva decat sa instige la violenta si ura prin comportamentul de maidanez pe care il are. Daca s-a inceput sa se faca curat in fotbal, atunci sa se faca si cu aceste specimene care nu au evoluat de la stadiul de mediocritate.

Referitor la joc, este inexplicabila lipsa de devotament, ambitie, mai ales ca in primele meciuri din retur baietii au aratat ca pot juca cu adevarat fotbal, ca pot face spectacol. Mergem inainte, trebuie sa trecem peste aceste momente mai putin placute si sa incercam sa mai salvam ce mai e de salvat: o cupa europeana! Mult a fost, putin a ramas... Trebuie sa se traga linie si sa se ia deciziile corecte si in acelasi timp potrivite pentru binele clubului. Nu trebuie sa dam vina pe o persoana anume, pentru ca vinovatii sunt mult mai multi. L-am facut de multe ori vinovat pe Razvan Lucescu si apoi i-am plans plecarea; vinovat a fost si Mircea Rednic, vinovat a fost si Peseiro, il facem vinovat si pe Copos, acuma marea majoritate dau vina pe Marian Rada, dupa ce pana acum 3 etape ii strigau numele. Nu numai antrenorii sunt vinovati si nici Copos nu poarta o mare vina. Vinovati sunt si majoritatea jucatorilor care intra pe teren pe varfuri sau pur si simplu fac figuratie. Poate vinovati suntem si noi, ca nu i-am sustinut mai intens in momentele grele. E trist unde s-a ajuns... Dar cum speranta moare ultima, sa asteptam cu incredere meciurile urmatoare si sa speram intr-o revenire a echipei pana nu va fi chiar prea tarziu!
Sa nu uitam niciodata sa fim mandrii ca suntem RAPID-isti !!!

miercuri, 15 aprilie 2009

Revansa!


Dupa un inceput bun de retur, in care Rapid si-a impus jocul dominadu-si adversarul de fiecare data; la un moment dat chiar vorbindu-se din ce in ce mai intens despre castigarea campionatului de catre giulesteni…iata ca ne vedem pusi in situatia de a lupta doar pe un singur front: Cupa Romaniei. Dupa infrangerea categorica din campionat, astazi ar trebui sa urmeze revansa. Jucatorii nu trebuie sa mai repete greselile facute in acel meci si sa se mobilizeze la maxim pentru aceasta intalnire.

146 de voturi adica 91% din totalul de 159 spera ca RAPID sa fie echipa care se va califica mai departe in aceasta competitie; in timp ce doar 13 voturi (8%) sunt de parere ca echipa din groapa va castiga meciul din aceasta seara.

Poate privesc cu mult optimism meciul, dar am toate premisele sa cred ca ne vom impune in 90 minute. Asadar, merg pe victoria Rapidului la 1-2 goluri diferenta.
FORZA RAPID!