duminică, 22 noiembrie 2009

O victorie de moral...

Se zice ca pentru castigarea unui campionat trebuie sa invingi echipele mici, dar totusi farmecul si satisfactia totala le ai atunci cand castigi contra adevaratelor echipe rivale. In mare, echipa a jucat bine, chiar si atunci cand a pierdut puncte importante in lupta pentru titlu; dar cine ar fi crezut la inceputul campionatului ca Rapid-ul va deveni o contracandidata serioasa la titlu?! Si daca baietii aveau un gram de noroc, ar fi fost lideri detasati. Rapid arata ca joaca fotbal, face spectacol, inscrie multe goluri, de departe are cel mai bun atac al campionatului, pustii talentati ai Giulestiului cresc de la meci la meci, aratand o pofta nebuna de fotbal.

Scorul cu Gaz Metan (4-1), pentru noi este familiar, ne-am obisnuit ca echipa sa inscrie 4 goluri pe meci. Dar, in raport cu ce s-a jucat este un scor mare. Penalty-ul batut de Iencsi a dat tonul la show-ul care a urmat; Parvulescu egaleaza scorul la 1 si era sa ne strice sarbatoarea, dar lovitura libera superba batuta de Spadacio readuce echipa in avantaj. Golul lui Ionita a indreptat victoria spre Giulesti, dar tabela a fost inchisa de Raduta. 2 atacanti 100% din pepiniera proprie, iar alaturi de Marinescu, Straton, Paun, Tene sau Dobroiu formeaza baby Rapid!
O echipa frumoasa, tanara, de perspectiva, o echipa cu jucatori ambitiosi si dornici de performanta, o echipa formata din Rapid-isti adevarati, dar pentru a reusi trebuie si un pic de noroc, un noroc pe care noi, Rapid-istii nu prea il aveam.
Sa speram ca si la meciurile viitoare, baietii ne vor incanta cu jocul lor, astfel sa mergem la stadion ca la teatru...pentru spectacol, asa cum o faceau odata nebunii frumosi ai Giulestiului.
Urmeaza o deplasare grea la Targu Jiu, echipa are nevoie de sustinerea noastra; sa mergem in numar cat mai mare si sa-i incurajam pe baieti asa cum numai noi stim sa o facem meci de meci!
Forza Rapid!