duminică, 29 aprilie 2012

RAPID - steaua IN SEARA ASTA NU AVEM NIMIC DE IMPARTIT!!!


Se stie ca meciurile cu echipa din ghen(ce)a au starnit mereu orgolii si dueluri aprige, atat pentru jucatori, cat mai ales pentru cei prezenti in tribune. Meciul de astazi are o miza enorma pentru acest campionat. Incet-incet ne apropiem de sfarsitul unui sezon, care la un moment dat parea pierdut, dar astazi putem sa luam o optiune serioasa in realizarea eventului. Este greu, dar atuu-ul nostru este ca astazi jucam acasa, acolo unde se va declansa Iad-ul pentru echipa adversa.
Nu putem sa comparam trecutul rusinos al echipei infiintate prin decret comunist cu istoria curata si trecutul glorios al echipei noastre dragi RAPID. Da, este o istorie curata, pentru ca RAPID a mers intotdeauna pe sloganul ,,decat un gol urat, mai bine o bara frumoasa" si nu a dorit sa faca parte din categoria ,,fura cat poti" ci sa se concentreze numai si numai la jocul si spectacolul din teren. Da, este un trecut glorios, pentru ca am rezistat presiunilor comunistilor de a ne ,,desfiinta", luandu-ne jucatori, obligandu-ne sa pierdem unele meciuri, trimitandu-ne chiar si-n ,,B".
Este un trecut glorios, pentru ca am facut fata unei perioade grele, nu am dezarmat si uite ca uitandu-ne in spate am scris o istorie frumoasa, curata.

,,Intreaba un prostanac de pe strada cu ce echipa tine si-ti va raspunde steaua", asa suna deschiderea intr-o emisiune al lui Radu Banciu. Este total adevarat. Aceasta clona comunista nu are galerie, nu are suporteri, este 0 barat in ceea ce priveste spectacolul din tribune si nu numai.
Aceasta rusine a fotbalului romanesc, pe numele ei stiaua nici nu ar mai fi trebuit sa existe pe harta fotbalului romanesc, la cat rau si la cat de mult au avut de suferit multe cluburi de fotbal, unele echipe au fost desfiintate de comunisti. Numai cand pronunti acest nume ,,stiaua", iti dai seama cat de jignitor este.
Din pacate, acestea au fost vremurile, dar nu avem cum sa uitam nimic... Asa cum a fost mereu, vom tine steagul sus orice ar fi si de fiecare data vom incerca sa ne razbunam pe acest avorton al fotbalului romanesc.
In seara asta nu avem nimic de impartit!!!!