duminică, 17 ianuarie 2010

Crede in tine...

Credem in vise, luptam pentru a incerca sa le transformam in realitate, dar de multe ori, poate de prea multe ori, ne trezim dezamagiti. Nu e usor sa lupti pentru un ideal, mai ales atunci cand iti pui sufletul in joc, nu mai ti cont de nimeni si nimic, ci doar de ceea ce iti spune inima, sufletul. Daca pierzi o lupta, nu inseamna ca ai pierdut razboiul. Razboiul este viata, iar incercarile, piedicile reprezinta luptele din ea. Trebuie sa treci prin esecuri ca sa poti aprecia mult mai mult ceea ce ai pierdut...numai asa vei avea mai multa incredere in tine, in fortele tale. Fericirea o pretuiesti numai daca simti ce inseamna suferinta adevarata, sa bati la usi inchise, sa tragi cu dintii ca sa poti sa te ridici.

Imi place sa cred ca iubirea este singura cale spre fericire. Iubirea iti ofera totul...clipe unice, clipe speciale, dar si suferinta, clipe pline de tristete. Oamenii sunt facuti pentru iubire, dar nu multi sunt aceia care stiu ce inseamna sa iubesti, cat de greu este sa atingi idealuri marete, idealuri care numai iubirea ti le poate oferi.

Daca esti dezamagit de iubire, nu trebuie sa cazi in extrema cealalta. Trebuie sa mergi in continuare pe drumul tau, sa cauti ceea ce iti doresti cu adevarat si sa te daruiesti mai mult decat ai facut-o pana atunci. SI esecurile pot fi lupte castigate, daca stii cum sa le privesti. Oamenii se schimba la esecuri, tocmai pentru ca se inchid in ei insisi, pentru ca le este teama sa mai sufere. GRESIT! Asa cum am mai spus, viata este un razboi, daca pierzi o lupta, trebuie sa te aduni si sa pleci din nou la urmatoarea lupta mult mai sigur si mult mai pregatit. Sigur vei gasi ceea ce cauti, dar ai grija sa nu gasesti sprijinul intr-un pervers/intr-o perversa. Crede in vise si lupta orice ar fi, cu orice risc pentru indeplinirea lor. Idealurile pot fi atinse numai prin munca, daruire si dorinta.