miercuri, 8 aprilie 2009

"Frati ca frati, dar branza e pe bani!"


RAPID - FC Timisoara. Un meci in care fratia celor doua galerii este cunoscuta de toata tara. Insa, pe teren lucrurile stau total diferit. Este un meci intre ocupantele locurilor 3 si 6 (cu mentiunea ca FC Timisoara este in continuare penalizata cu 6 puncte), separate practic de 2 puncte. Pentru RAPID, este un meci mai mult decat decisiv, insa si un meci extrem de greu. ,,Violetii" formeaza o echipa puternica, compacta, reusind sa obtina rezultate spectaculoase in acest sezon. RAPID va trebui sa spele rusinea din meciul contra celor din groapa si sa arate ca acel esec a fost doar o simpla intamplare.

Jucatorii nostrii au nevoie de noi, suporterii, pentru ca de acest meci va depinde in mare proportie soarta echipei. Fiecare partida trebuie tratata ca pe o finala, un pas gresit ne-ar putea scoate atat din cursa pentru titlu (in care cel putin eu mai cred), cat si pentru locurile ,,europene". Sa pasim deseara in numar cat mai mare in adevaratul templu al fotbalului romanesc si sa le aratam tuturor ca dragostea noastra pentru culori, club este de neegalat de nimeni si nimic. Si ceea ce este mai important ca indiferent de rezultat, fratia noastra, a RAPID-istilor si a Timisorenilor, nu va avea sfarsit...
Respect Timisoara! Respect suporterii acestei echipei! Dar tind sa cred, ca RAPID va fi echipa castigatoare!
POLI si RAPID se iubesc la infinit!
Forza RAPID!

duminică, 5 aprilie 2009

NU dezarmam !


Am pierdut o lupta, dar nu si razboiul. Mai avem meciuri, lupte in care trebuie sa dam totul pentru a putea sa ne situam cat mai sus in clasament. Greul de abia acum incepe, meciul cu dinamo fiind doar inceputul unei perioade infernale. Urmeaza meciul de acasa cu Timisoara, deplasarea de la Urziceni, meciul din cupa cu dinamo (o buna revansa de luat) si lista poate continua.

Cu totii ne asteptam ca dupa prestatiile din meciurile precedente, meciul cu dinamo sa fie o continuare a rezultatelor bune. Insa, nu poti castiga tot, iar esecurile fac si ele parte din viata. Ele ne readuc cu picioarele pe pamant si ne fac sa privim cu mai multa atentie viitoarele batalii. Per ansamblu, meciul a fost unul slab, fara prea multe ocazii de poarta, fara faze controversate, practic un joc anost. Din pacate, de la noi nu s-a evidentiat nimeni, toti jucatorii evoluand slab. Sa speram ca meciul din cupa contra celor din groapa va insemna revansa noastra. Pana atunci, asa cum am precizat mai sus, inca 2 meciuri extrem de grele ne asteapta. Baietii au nevoie de noi, sa-i incurajam si sa-i purtam spre victorie.

Nu trebuie sa facem un capat de tara acest esec. Trebuie sa ne adunam si sa ne concentram la meciurile care vor veni. Nu trebuie sa condamnam pe nimeni; asa cum la bine am fost alaturi de ei, asa trebuie sa fim si la rau...jucatorii sa simta ca suntem alaturi de ei. Sa fim mandrii ca suntem RAPID-isti indiferent de rezultat sau de situatie!
Forza RAPID!