joi, 16 aprilie 2009

IMPOTENTI !

Impotenti! E cuvantul potrivit care defineste haosul general prin care trece echipa giulesteana. Impotente sunt si autoritatile asa zise "competente" care permit, si mai grav nu iau nicio masura asupra galeriei celor din groapa pentru afisarile in exces a mesajelor cu tenta rasista. E chiar penibila aceasta adunatura de nesimtiti, de imbecili, care nu face altceva decat sa instige la violenta si ura prin comportamentul de maidanez pe care il are. Daca s-a inceput sa se faca curat in fotbal, atunci sa se faca si cu aceste specimene care nu au evoluat de la stadiul de mediocritate.

Referitor la joc, este inexplicabila lipsa de devotament, ambitie, mai ales ca in primele meciuri din retur baietii au aratat ca pot juca cu adevarat fotbal, ca pot face spectacol. Mergem inainte, trebuie sa trecem peste aceste momente mai putin placute si sa incercam sa mai salvam ce mai e de salvat: o cupa europeana! Mult a fost, putin a ramas... Trebuie sa se traga linie si sa se ia deciziile corecte si in acelasi timp potrivite pentru binele clubului. Nu trebuie sa dam vina pe o persoana anume, pentru ca vinovatii sunt mult mai multi. L-am facut de multe ori vinovat pe Razvan Lucescu si apoi i-am plans plecarea; vinovat a fost si Mircea Rednic, vinovat a fost si Peseiro, il facem vinovat si pe Copos, acuma marea majoritate dau vina pe Marian Rada, dupa ce pana acum 3 etape ii strigau numele. Nu numai antrenorii sunt vinovati si nici Copos nu poarta o mare vina. Vinovati sunt si majoritatea jucatorilor care intra pe teren pe varfuri sau pur si simplu fac figuratie. Poate vinovati suntem si noi, ca nu i-am sustinut mai intens in momentele grele. E trist unde s-a ajuns... Dar cum speranta moare ultima, sa asteptam cu incredere meciurile urmatoare si sa speram intr-o revenire a echipei pana nu va fi chiar prea tarziu!
Sa nu uitam niciodata sa fim mandrii ca suntem RAPID-isti !!!

9 comentarii:

  1. Din lipsa de civilizatie a maidanezilor, unele comentarii lipsite de bun simt vor fi sterse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Traim in Romania si trebuie sa acceptam din pacate ca suntem o tara unde legile se aplica anapoda. Rasismul se pedepseste dur in tarile civilizate, dezvoltate, dar la noi inca nu se pune problema pedepsei.
    Oricum maidanezilor nu ai ce sa le ceri, cuvantul in sine ii descrie cel mai bine. Maidanez-ul se poate asocia cu maidan.
    Galerie de jidani/ Cantati numai dupa bani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba da, principalul vinovat e Copos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate dima. Suntem inapoi tare la unele capitole si mai avem de asteptat mult timp pana sa ajungem la un nivel ridicat.
    Dane si Copos are vina lui, dar daca unii jucatori intra pe varfuri pe teren, ce vina mai are Copos?! E nevoie de o schimbare cam la toate compartimentele (jucatori, staff, conducere).

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce in tarile civilizate se pedepseste rarismul si la noi nu?Nu faptul ca suntem romani e diferenta!Oare banii fac diferenta?E inimaginabil ce se intampla cu aceasta cloaca din fosta groapa de gunoi.Bine a punctat dima atunci cand a zis ca de la maidanezi n-ai ce sa le ceri.Se explica prin mediocritatea in care traiesc ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost aseara la meci si l-am auzit de cel putin 5 ori pe crainicul stadionului facand apel sa nu se mai strige scandari rasiste pentru ca acei suporteri care vor continua sa strige vor fi evacuati din stadion. Lucru care nu s-a intamplat, desi mesajele si scandarile rasiste din partea celor din groapa au continuat. E incredibil in ce tara traim!

    RăspundețiȘtergere
  7. javrele se fac singuri de ras prin comportamentul lor...aici se vede cultura si educatia pe care nu au primit-o de la parinti...dar padure fara uscaciuni nu exista

    RăspundețiȘtergere
  8. Baietii au aratat ca pot la inceputul returului, dar cum conducerea a continuat sa faca ceea ce stie mai bine, adica sa-ai bata joc, atunci nici fotbalistii nu mai au nicio tragere de inima sa joace. Pana la urma cine munceste gratuit in ziua de astazi? Nu mai sunt vremurile cand fotbalul se juca din placere. Nenorocitii care se tot perinda prin conducerea Rapidului nu fac decat sa omoare aceasta echipa incet si sigur. In frunte cu nemernicul de patiser.
    "Suporteri de "100 de ani" au inceput sa nu mai vina la stadion. Este trist." Aceste cuvinte care apartin unui suporter extraordinar al Rapidului care nu a pierdut decat 4-5 meciuri ale favoritilor in ultimii zeci de ani.
    Din pacate, nu prea mai este nimic de spus...

    RăspundețiȘtergere