duminică, 5 aprilie 2009

NU dezarmam !


Am pierdut o lupta, dar nu si razboiul. Mai avem meciuri, lupte in care trebuie sa dam totul pentru a putea sa ne situam cat mai sus in clasament. Greul de abia acum incepe, meciul cu dinamo fiind doar inceputul unei perioade infernale. Urmeaza meciul de acasa cu Timisoara, deplasarea de la Urziceni, meciul din cupa cu dinamo (o buna revansa de luat) si lista poate continua.

Cu totii ne asteptam ca dupa prestatiile din meciurile precedente, meciul cu dinamo sa fie o continuare a rezultatelor bune. Insa, nu poti castiga tot, iar esecurile fac si ele parte din viata. Ele ne readuc cu picioarele pe pamant si ne fac sa privim cu mai multa atentie viitoarele batalii. Per ansamblu, meciul a fost unul slab, fara prea multe ocazii de poarta, fara faze controversate, practic un joc anost. Din pacate, de la noi nu s-a evidentiat nimeni, toti jucatorii evoluand slab. Sa speram ca meciul din cupa contra celor din groapa va insemna revansa noastra. Pana atunci, asa cum am precizat mai sus, inca 2 meciuri extrem de grele ne asteapta. Baietii au nevoie de noi, sa-i incurajam si sa-i purtam spre victorie.

Nu trebuie sa facem un capat de tara acest esec. Trebuie sa ne adunam si sa ne concentram la meciurile care vor veni. Nu trebuie sa condamnam pe nimeni; asa cum la bine am fost alaturi de ei, asa trebuie sa fim si la rau...jucatorii sa simta ca suntem alaturi de ei. Sa fim mandrii ca suntem RAPID-isti indiferent de rezultat sau de situatie!
Forza RAPID!

2 comentarii:

  1. Presimteam ca aceasta pauza cauzata de "meciurile" echipei nationale nu va fi de bun augur pentru Rapid, aceasta fiind stopata din parcursul remarcabil pe care il avea. Intr-adevar aseara nu au jucat mai nimic si nu pot sa nu remarc ca marea diferenta au facut-o antrenorii si strategiile lor. Il respect pe Marian Rada pentru daruirea sa si iubirea pentru Rapid insa acesta nu are valoare de antrenor principal la Rapid. Daca credea cineva ca aceasta minune, joc superb in conditii mizere, va dura, s-a inselat. Trebuie sa investesti intr-o echipa pentru a avea performante. Dar cine sa ne auda?

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevarat ce spui, dar ca si in viata ce e frumos nu dureaza mult. Nu poti fi perfect, trebuie sa apara si dezamagirile. Si nici cand investesti multe milioane nu poti sa ai garantia ca vei castiga tot! Este foarte important meciul cu Timisoara. Acest meci va demonstra daca esecul cu dinamo a fost sau nu un simplu accident. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere