sâmbătă, 16 mai 2009

PRIVITI TABELA: sTEAUA 1 - 2 RAPID


Ce poate fi mai frumos cand bati echipa fostului dictator comunist, chiar in propria vagauna?! O seara superba din toate punctele de vedere. Felicitari baietilor, care prin aceasta victorie si-au spalat toate pacatele. Felicitari galeriei Rapid-iste, care a facut cu adevarat spectacol atat in peluza, cat si pe traseul spre stadion. Felicitari suporterilor Rapid-isti, care au avut curajul sa se manifeste la tribuna 1 (inclusiv mie:)), mai ales dupa golul al doilea semnat de Spadacio, cel care deschisese si scorul in ghen(ce)a. Cat despre Viorel Hizo...Fantastic! Multumim Domnule Hizo! Ne-ati oferit o seara magica.

Insa, daca meciul se juca pe Giulesti la 2-1 pentru Rapid, sigur micii ,,atleti" se mai agatau de ceva ca si in sezonul trecut, atunci cand au facut un sprint spre vestiare ca niste LASI. Si daca in acel meci de pe Giulesti, mentalitatea de las nu exista la aceasta echipa de langa cimitirul ghen(ce)a, sigur paraseau si atunci terenul (dupa terminarea timpului regulamentar) invinsi! Dar aseara, ne-am razbunat cu varf si indesat!

NU ma intereseaza daca steaua se califica sau nu in Europa League; ma intereseaza ca saptamana viitoare, Rapid sa-i invinga pe olteni si sa obtina calificarea intr-o cupa europeana.
Cat despre rasism, am facut niste poze in tribuna celor din ghen(ce)a si le voi posta intr-unul din articolele viitoare (sunt sugestive, nu este nevoie de comentarii). Vorba lui Nae Manea: ,,Cei care ne fac tigani sunt mai carbuni de 10 ori ca noi". CORECT! Numai orbii nu vad asta! Dar totusi, ce aveti cu idolii vostrii lacatus sau banel? Ce vina au ei ca s-au nascut intr-o etnie minoritara? Aaaa...era sa-l uit pe petre marin, iar lista poate continua... Decat sa ne faceti pe noi ,,tigani", mai bine v-ati uita in stana voastra; ar fi mult mai indicat si mult mai bine!


Ole, ole, Multumim RAPID-ule!!!!

2 comentarii: