vineri, 30 martie 2012

Meciul cu cateii de: TOTUL sau NIMIC!!!

Iata ca am ajuns la etapa cu numarul 24 al Ligii Nationale de Fotbal. Dupa un start relativ bun, au venit cateva meciuri in care formatia pregatita de Razvan Lucescu nu a mai facut acelasi joc incantator din prima parte a campionatului si surprinzator dupa meciul cu Petrolul Ploiesti (castigat de RAPID cu 2-0) au urmat 3 esecuri consecutive cu 3 echipe care se bat la retrogradare. Dar, meciul de la Vaslui din urma cu 2 zile din Cupa Romaniei a readus RAPID-ul in prim-plan. Cupa este un obiectiv care cu siguranta nu trebuie ratat, iar dupa victoria de la Vaslui cu 1-0, in proportie mare, suntem in finala, dar mai este returul de pe Giulesti.
Meciul cu catelusii este un meci de totul sau nimic pentru campionat. Poate par visator, dar eu inca ma gandesc la castigarea campionatului si pentru asta meciul cu dinamo este mai mult decat decisiv pentru atingerea acestui obiectiv. Trebuie sa castigam pentru a ramane, cel putin teoretic, in carti, mai ales ca CFR-ul are meci destul de la greu la Vaslui.
Deasemenea, trebuie sa ne mobilizam cu totii si sa-i sustinem pe baieti din primul pana la fluierul final al arbitrului. Sa fim alaturi si de Dani Coman, cel care ne-a "scos" de multe ori din situatii dificile, ultima oara la meciul de Cupa cu Vaslui, cand la 0-0, a avut un reflex de portar adevarat, la ocazia monumentala a gazdelor.
Sa le aratam javrelor ca noi suntem cu adevarat cea mai tare galerie cel putin din Romania, sa simta IAD-ul de pe Giulesti si sa purtam RAPID-ul spre o victorie, care ar limpezi lucrurile si s-ar aseza intr-o oarecare masura.
Multe nu mai sunt de zis, trebuie sa credem in echipa si atat cat mai sunt sanse sa credem in ele.
MULT SUCCES RAPID-ULE!!!
NOI vom fi ca de fiecare data la inaltime si cu siguranta vom fi al 12-lea jucator!!!
Singurul pronostic pentru meciul de duminica este doar unul singur!!! VICTORIE RAPID!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu