sâmbătă, 19 mai 2012

23 MAI 2012. NATIONAL ARENA. FINALA CUPEI ROMANIEI 2012. RAPID - dINAMO


A mai trecut un sezon. Un sezon in care farmecul vietii, RAPID, ne-a adus de multe ori la extaz, dar si de mai multe ori la agonie; din pacate, nu am reusit nici macar o clasare pe podium in acest sezon. Eram atat de aproape de a castiga campionatul, dar punctele pierdute total aiurea cu echipele mici, dar si deconcentrarea si neatentia din ultimele minute ale multor meciuri ne-a costat scump, ne-a costat practic un titlu de campioana, pe o parte meritat (vezi rezultatele meciurilor cu vaslui si cfr cluj). Sa nu uitam si de rautatile celor din comisii care ne-au suspendat de atatea ori din cauza unor mesaje la adresa unui mafiot care a distrus total fotbalul romanesc si a favorizat unele echipe comuniste de-a lungul timpului. RAPID-ul a fost data mereu exemplu in fata tuturor, si nu degeaba avem sloganul SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR. Poate vom scapa definitiv de aceste capuse ale fotbalului romanesc si totul de acum inainte sa fie jucat si judecat corect indiferent de echipa sau de statut.
Nu suntem vinovati cu nimic ca ne-am nascut intr-o asemenea tara corupta, care se vrea libera din punct de vedere al exprimarii, dar nu se vede deloc acest lucru. Oamenii nu ies in strada de fericiti ce sunt, nu injura degeaba si nu jignesc degeaba; oamenii ies in strada si injura pentru ca sunt nemultumiti, pentru ca aceste personaje care se afla in fruntea Romaniei, in fruntea fotbalului, mint, fura, sunt corupti, isi bat joc de noi toti.

Sa revenim totusi la meciul de miercuri. Este un meci care poate salva un sezon intreg. Cupa a ramas singurul trofeu pentru RAPID in acest sezon. Peste orice rautate, peste orice violenta, peste orice orgoliu, peste orice compromis, peste absolut tot TREBUIE CA MIERCURI SA ARATAM CINE SUNTEM CU ADEVARAT, SA ARATAM INTREGII TARI CA SUNTEM MAI UNITI CA NICIODATA, CA SUNTEM MAI PUTERNICI CA ORICAND!!!! MIERCURI, TREBUIE SA CANTAM MAI TARE CA NICIODATA, pentru ca avem un cuvant de spus si trebuie sa-l spunem prin taria glasului.
MAI MULT CA NICIODATA ACUM ESTE ROLUL NOSTRU. Nu vreau sa ma gandesc decat la castigarea cupei, este un meci mai mult decat important, este un meci decisiv din multe puncte de vedere. TREBUIE SA FIM ALATURI DE JUCATORI, SA-I IMPINGEM SPRE VICTORIE!

IMPREUNA TREBUIE SA ADUCEM PENTRU A 14-A OARA CUPA IN GIULESTI!!!

Un comentariu: