vineri, 25 mai 2012

Punct si de capat....

Campionat ratat, Cupa ratata....un nou sezon ratat din toate punctele de vedere. Dezamagirea este mare, vina este in totalitate al lui Razvan Lucescu. Probabil ca veti spune ca nu a jucat el, ci jucatorii. Nu a jucat el, dar atat strategia extra-defensiva pe care o aplica in 90% din cazuri si in tot atatea esua in a obtine rezultate pozitive, cat si obsesiile lui pentru anumiti jucatori mai mult decat amatori, cum este cazul lui Surdu, au generat toate aceste ratari. Prostanacul de Surdu ne-a mancat multe meciuri, numai daca ne amintim ultimele etape cu dinamo in Giulesti, cu Ceahlaul, cu steaua in Giulesti si iarasi cu dinamo in finala cupei si plus alte meciuri din tur. Nu este posibil ca un jucator atat de afon cel putin in materie fotbalistica sa fie introdus titular meci de meci de acest antrenor mediocru Razvan Lucescu.
E nevoie sa o luam iarasi de la 0...dar de data asta 0 cu adevarat. Din pacate, asta va fi calea pe care va merge Rapid-ul in urmatorii ani, din punctul meu de vedere va fi foarte greu de acum inainte ca intr-un viitor cel putin apropiat sa mai fim atat de aproape de event cum am fost anul acesta.
Dezamagirea este incredibil de mare, dar asa cum a fost mai mereu in ultimii ani, asa este si acum...punem punct si o luam de la capat, cu speranta ca poate va fi mai bine. Macar, speranta moare ultima.
Cu toate acestea, la bine, dar mai ales la greu, sa nu incetam niciodata sa spunem ca suntem mandrii ca suntem RAPID-isti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu