marți, 10 martie 2009

Parere personala...

Nu e usor sa reusesti in viata si mai ales sa obtii ceea ce iti doresti. Iti trebuie multa rabdare, ambitie si binenteles multa munca. Toti vrem sa avem multe facilitati, satisfactii pe termen lung obtinute intr-un timp scurt si fara prea multa agitatie. Ei bine, nu e asa! Trebuie sa tinem mereu capul sus, sa privim inainte si sa nu ne dam batuti niciodata. Trebuie sa tinem cont numai de noi, sa gandim si sa actionam dupa propria decizie si nu dupa ,,sfaturile" altora. Nimeni nu da sfaturi, decat trairi; fiecare are viata lui si drumul sau. Trebuie sa mergem mereu pe ideea ca 2 oameni ,privind acelasi lucru il pot percepe, analiza diferit.
Indiferent de greutatea incercarii la care suntem supusi, trebuie sa mergem inainte, caci pentru a ajunge cu bine la capat, trebuie sa trecem printr-un drum lung si spinos. Suntem pe acest pamant, nu pentru a face umbra lui, ci pentru a lasa ceva in urma noastra. Iubirea este singura avere pe care o avem si pe care o vom avea mereu. Sa simtim fiorii dragostei este un lucru divin. Numai iubind, vom gasi calea spre fericire. Nu trebuie sa abandonam razboiul, doar ca am pierdut o lupta. Numai luptand, vom reusi sa iesim invingatori.
Pe acest blog voi posta atat pareri personale, lucruri care mi se par interesante, cat si detalii privind anumite evenimente, cu mentiunea ca sportul va avea prioritate, acesta fiind puternica mea pasiunea.
E un blog deschis, unde putem sa vorbim orice. Sa ne auzim cu bine.

2 comentarii:

  1. Iubirea este singura avere pe care o avem si pe care o vom avea mereu. Sa simtim fiorii dragostei este un lucru divin. Numai iubind, vom gasi calea spre fericire.

    Ca bine spui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea ne da aripi sa zburam catre o lume angelica, un taram de basm...

    RăspundețiȘtergere