joi, 12 martie 2009

Pasiunea noastra a fost, este si va fi mai presus de interese!



De cateva luni, Rapid trece printr-o situatie mai putin placuta, o situatie grea in raport cu onoarea, traditia si istoria, pe care le-a avut de-a lungul timpului. E trist, pentru ca noi cei care iubim Rapid-uletul suferim cel mai mult. Suferim atunci cand vedem ca echipa noastra draga este pasata de la un investitor la altul ca pe o jucarie; suferim atunci cand vedem persoane incompetente la conducerea clubului, dar ne si bucuram cand jucatorii, ,"baietii nostrii", isi dau viata pe teren; ne bucuram cand vedem rapidisti adevarati, care lupta, nu se dau batuti, chiar daca greutatile apasa tot mai mult pe umerii lor...oameni care merita tot respectul nostru pentru ca stiu cel mai bine ce inseamna spiritul Rapidului. Un spirit, care din pacate nu mai e acelasi de acum cateva decenii.
Luptati baieti! Jucati pentru noi! Faceti-ne mandrii de voi! Amintiti-va de Ionica Bogdan, Ozon, Neagu, Raducanu, Baratky, Niki Dumitriu, Bazil Marian, Fane Tara, Costea, Nae Manea, Dan Coe, Valentin Stanescu sau Goanta...oameni care s-au dedicat trup si suflet acestor culori! Ei sunt frumosii nebuni ai Giulestului, oameni pentru care fotbalul nu reprezenta o afacere. Ei mancau fotbal pe paine in stare pura; le placea prea mult mistocareala.
Oriunde veti fi, sa purtati in piept "doina giulestilor", dupa cum zice marele actor Nicu Constantin. Purtati cu mandrie pe piept emblema si culorile unui adevarat mit! Este o perioada grea, dar numai uniti si detasati de probleme, dar nu ignoranti, putem avea succesul dorit de noi toti.
Nu trebuie sa ne gandim la ce va fi, Rapid-ul niciodata nu va pieri. Trebuie sa fim alaturi de echipa, la bine si mai ales la greu; daca este cazul o vom lua din nou de la 0, asa cum s-a intamplat de multe ori. Important este, ca niciodata sa nu ne dam batuti! Iubirea noastra nu e de vanzare! Pentru iubirea ce o purtam in suflet pentru Marele Rapid, nu exista superlativ! Este o iubire nemarginita, pasiune dusa la extrem! Rapid, este Dumnezeul nostru pe pamant!

6 comentarii: